Økologiske fødevarer har haft et godt 2015
Vi smider økologiske varer i indkøbskurven som aldrig før. Salget af økologiske fødevarer vokser alene i år med 10 pct. eller med omkring 600 mio. kr.,…
read moreVi smider økologiske varer i indkøbskurven som aldrig før. Salget af økologiske fødevarer vokser alene i år med 10 pct. eller med omkring 600 mio. kr.,…
read more“Når alle sanser er i spil får børnene mere ud af undervisningen” fortæller Mette Hornshøj Jensen, lærer på Nivå Skole. “Det giver bedre mening for dem,…
read morePå Krogerup Avlsgård dyrker eleverne grøntsager og oplever hele processen “fra haver til maver” skriver Lars Olsen i en kronik i Jyllandsposten den 7. december 2015. …
read more264 m2 køkkenhave og beboere fuld af gode ideer og engagement. Det er Tibberupparken efter et år med BoGro. Der er sket rigtig meget i det…
read moreKerteminde Byskole har indsendt en ansøgning om, at få lov til at låne et kolonihaveareal ved Tårup Strandvej til anlæggelse af en skolehave. Oprindeligt er…
read moreSkolehaven er et læringsrum hvor der er plads til udfoldelser, leg og læring. Men skolehaven giver også plads til helt nye sider af børnenefremgår det af cand.mag. i…
read moreInstitut for Geovidenskab og Naturforvaltning afholder konferencen “Urban Farming – Sammen dyrker vi byen”. På konferencen vil arkitekter, internationale forskere, kommunale planlæggere og iværksættere dele ud af…
read morePå beskedne 5 onsdage kan unger mellem 10 og 15 år lære, at lære at smide mor og far ud af køkkenet – og kokkerere på…
read moreDer blev delt gode oplevelser, fantastiske historier og anekdoter, da Tibberupparkens beboere i sidste uge var inviteret til evaluering for at samle op på BoGro-projektet.…
read moreBoGro var inviteret med, da Nordea-fonden sidst i oktober holdt konference om det gode liv i byen, siden BoGro er udvalgt som et af de…
read moreEn omfattende undersøgelse om madvaner blandt børn giver svar på om smag er generisk betinget, eller om det kan trænes og øves. Vi er hverken…
read more4 ud af 100 børn deltager i madlavningen i hjemmet viser en undersøgelse fra Coop. Det er for lidt – alt for lidt, ifølge stifter…
read more