Økologien vokser i Aarhus
Aarhus Kommune har øget andelen af økologi i kommunens køkkener – og ganske betragteligt ligefrem. I projektet Økoløft er måltidet kommet i centrum over hele…
read moreAarhus Kommune har øget andelen af økologi i kommunens køkkener – og ganske betragteligt ligefrem. I projektet Økoløft er måltidet kommet i centrum over hele…
read moreTil sommer åbner den første butik i Danmark med salg af økologiske varer, hvor kunderne selv medbringer emballage i form af egne indkøbsnet, glas og krukker.…
read moreØkologisk frugt og grønt bliver billigere og billigere. Siden december 2014 er det er det blevet over ti % billigere at købe økologisk kan Forbrugerrådet Tænk…
read moreCenter for Boligsocial Udvikling (CFBU) har i år valgt at følge BoGro. Centeret sætter hvert år fokus på en række projekter og indsatser på det…
read moreEr du nysgerrig på, hvordan en køkkenhave i et boligområde kan se ud? Til alle jer, der endnu ikke har haft mulighed for at se…
read moreDet vides ikke, hvorfor februar er kortere end de andre måneder. Men vi syntes stadig at den er for lang. For lang tid til, at…
read moreKaren Wistoft er Danmarks første professor i madkundskab. Det blev en realitet den 22. januar ved en meget velbesøgt professortiltrædelsesforelæsning på DPU. Helt formelt er titelen;…
read moreDen 15-årige Caroline Guldager Schwenger fra Endrupskolen fra Fredensborg deltog på klimatopmødet i Paris i december. Klimatopmødet blev afholdt i Unescos hovedkvarter i Paris i…
read moreDe fleste forældre kan vel genkende det lille tricks med at smugle en ekstra grøntsag i kødretten, eller stille en lille skål sunde snacks foran…
read moreDanmarks første butik, med overskudsmad fra supermarkeder, åbner på Amager den 22. februar. I det nye supermarked er der mulighed for at købe varer til…
read moreHaver til Maver blev ikke lukket i denne omgang. Men ikke kun skolehaven var udset som en del af kommunens sparekatalog. Derfor var der også…
read moreØkologisk Landsforening og COOP er nu gået sammen om, at tilbyde øko-interessede landmænd muligheden for, at omlægge til økologi. Årsagen er en rekordstor efterspørgelse efter…
read more